• 8
    dosta güven, düşmana korku veren olaydır. öyle ki galatasaray ve fatih terim isminin yan yana gelmesi dahi kanatlıları çıldırtır, imkanları olsa yer yüzünden silerler bu ikiliyi. tabi ki bunun nedeni yıllardan beri süregelen başarısızlık, her umutlandıklarında daha da sert yere çakılma, kazandığımız kupaları seneler boyunca uzaktan izleme ve tüm bunlardan doğan ezik psikolojisidir.

    varlığı öyle bir güven veriyor ki başkası söylese dalga geçilecek şeylere o söylediğinde inanıyor insan. ligin bitimine 10 hafta kala ''8'de kapanır, 18'de'' dediğinde her şey bitti derken birden umutlandırıyor hepimizi. takım ilk yarıyı 10 puan geride kapamışken bu sene olmayacak galiba diye düşünürken ''ocak'ı bekleyin diyor.'' bununla sadece kanatlılar değil bazı taraftarlarımız da dalga geçiyor ama o 8 maçlık seri yakalayıp susturuyor herkesi.

    şunu çok iyi biliyorum ki fatih terim olmasa da galatasaray çok büyük bir takım olacaktı. hatta fatih terim'i, fatih terim yapan da galatasaray'dır bu çok net. ama unutmamız gereken bir nokta daha var hoca olmasa kazanmaya bu kadar alışmış, ülke tarihinin tartışmasız en başarılı takımı olur muyduk işte burası biraz tartışılır.

    fatih terim, galatasaray sayesinde var olmuştur. ancak galatasaray da onun sayesinde olduğundan daha da büyük bir kulüp olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın