resim
Marcelo Josemir Saracchi Pintos
Takım:Boca Juniors
Mevki:Sol Bek
Yaş:26
Boy:1.72
Uyruk:Uruguay
  • 24
    kış transfer döneminde ismi geçen elli bin rezilin arasında biraz ilgimi çeken tek oyuncu. sebebi en başta şu an takımın açık ara en kötü aksayan yeri olan bek pozisyonunda oynaması.

    saracchi river plate'te genç yaşında bir sezon ilk 11 oynuyor, rb leipzig'in ünlü scouting ekibi bir senelik performansından sonra ciddi bir paraya almaya karar veriyor. leipzig malum soğuk, biraz sıkıcı, endüstriyel bir doğu almanya şehri. leipzig taraftarlarının dediğine göre takıma hiç alışamıyor, bir de marcel halstenberg geç çıkış yapıp almanya'nın en iyi sol beklerinden birine dönüşünce (şu an milli takımda hector ve schulz ile rotasyonda oynuyor) hiç şans bulamıyor. o zamanki hoca rangnick ile takışıp takımdan gitmeye çalışıyor, leipzig takımda tutmak istiyor, fakat bu sene de halstenberg'in önünde şans bulamayınca kiralık vermek daha makul bir seçenek oluyor.

    anladığım kadarıyla çok hızlı, ayağı çok düzgün olmasa da hızlı ileri çıkmayı seven bir oyuncu. eğer onyekuru ile birlikte oynar diye planlanıyorsa arkasında çok boşluk bırakacağından zamanında alex telles'i çöp ilan eden taraftar sevmeyecektir, fakat 3-5-2 oynamaya çalışırsak o işi muazzam yapacak bir oyuncu olur.

    günün sonunda şunu unutmamak lazım. her ne kadar gülünç olsa da fatih terim'in şu an oynattığı futbol ve kurduğu kadro guardiola olmaya çalışmasının alameti. bu tarz pas futbolunun en önemli parçası da bekler. bunu en iyi zaten guardiola'nın kendisi bilir -- bekleri gael clichy ve pablo zabaleta iken zar zor şampiyonlar ligine giden takım yazın üç tane bek transfer ederek premier lig rekorlarını kıran bir takıma dönüşmüştü. bence galatasaray'ın şu anki hali her ne kadar konuşulmayacak bir rezalet olsa da bu oyuncular değiştiğinde takımın geri kalanı da bambaşka görünebilir. keşke bonservisiyle alabileceğimiz bir oyuncu olsaydı, fakat risk alamayacağımız bir durumda olduğumuz için bence kiralık transferi de gayet makul.
App Store'dan indirin Google Play'den alın