resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2871
    kulübü temsil etmeye liyakatten en uzak kişi olarak itham edilen kişi.

    hangi yönüyle? bir değerlendir. ekonomik olarak de. transfer yapamıyorlar de. kulübü kendi çıkarları için kullanıyorlar de. paraları iç ediyorlar de.

    bugün divan başkanı eşref hamamcıoğlu hakkında istifaya davet etti ya, birden birileri palazlandı. yönetici olarak bana, gs yöneticisine hakarete varan söylemler bulunan kişiye el pençe divan mı durayım.

    bir başka başlıkta mali ibrasızlık bile ufukta görülebilir diyor. gerekçen ne olacak? yok. elbette bunu diyen ya liseli ya liseli birileri tarafından mamalanan biri ya da anlamsız bir lise aşığı. neden bu çıkarımda bulunuyorum? mali ibra ile idari ibra farkını bugün abdurrahim albayrak'a sor, o bile kem küm açıklar. pattanak bu söylemin gelmesi açıkçası manidar. hayır liseden çıkanları kutsal suyla hamamda mı yıkıyorlar anlamıyorum ki.

    birileri yine gs'de kaos istiyor. ama sebebini anlamıyorum. mustafa cengizi oradan zorbalıkla indirmeye kalkan olursa daha da taraftar falan olmam. liseli uşağı olacağıma türk futbolunu terk ederim.

    edit: ali koç fatih terime o kadar şey dedi, sesi çıkmadı diyen var.

    "bizi hayvandan ayıran şey edeptir, edepsizlik edilmemeli" gibi bir cümle kurdu. anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az demişler. ne diyelim.

    geçen sene 150 gün civarında ceza aldı bu adam. o zamanda gs başkanı bu kadar ceza alır mı diye tepkiler geliyordu. kim tarafından? liseliler. hayır seçimle gelen adam olağanüstü bir durum olmadığı sürece seçimle gitsin. demokratik ortam, düzen bunu gerektirir. ama demokrasiyi dışarıda demokrasiyi ağzından düşürmeyen bu kesim, söz konusı kendileri olduğu zaman birden elitist kesiliyor. bizden başkası kulübü nasıl yönetir derdine düşüyor.

    hayır dursun aydın özbek faciasından sonra baskın seçimde bugün bık bık konuşanlardan birinin maçası yemedi. neden? kulüp ekonomisi bok gibiydi ve avrupadan ceza alınacağı düşünülüyordu. aman bizim üzerimize kalmasın bu durum diye herkes sinsi sinsi köşesine çekildi.

    6 ay sonra cengiz sözüne uyarak yeni bir seçime gitti. seçimi yine kazandı.

    herkes ünal aysal'a bayılır değil mi.. kulübü bırakıp gittikten sonra gelen duygun yarsuvat döneminde amatör bir branşımızda antrenman yapılacak ama içecek su yoktu bilen var mı? neden, su gönderen şirketin borcu ödenmemiş. güç bela telefonlar edilerek çözüldü bu sorun. yazık lan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın