resim
Aleksandr Sobolev
Takım:Spartak Moskova
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.95
Uyruk:Rusya
  • 18
    yapılacaksa zor transfer. bir değil iki kulüple konuşmamız lazım.

    oynadığı takımda kiralık. geri çekme anlaşması yoksa onların da rızasını almak zorundayız. önce onlar ikna olacak, sonra da kulübü ikna olacak.

    benim tavsiyem salın gitsin arkadaşlar.
    birkaç gün kalmış, gelen giden belli olacak birkaç güne. cebimize para koymuyorlar, bir de ekran başında sinirimizi bozuyorlar. bırakın boş verin falcao mu geliyor, belhanda mı gidiyor. netleşecek 2-3 güne. biz üzülünce takım üç puan almıyor, biz isteyince transfer de yapmıyor. hatta ben bu sıfır etkiden dolayı iyice sıkılmaya başladım. ekran başında mal mal hareketler yapıp sinir bozuyorlar falan, tuhaf durum yani.

    gelirse formda gelecek, genç bir oyuncu. bir de çift forvet oynayabilir gibi. belhanda gider, kendisi gelirse "fatih terim takımı"na bürünebiliriz.

    ama rica ediyorum kendisi ve falcao gelirse kulübe forvetlerimiz malik, ali yavuz, erencan falan olsun. yetiştirmedikçe anlamı yok çünkü.

    düzenleme: oyuncu kiralık değilmiş, dönmüş. yine de salın. millet falcao ile fotoğraf çektiriyor deliriyoruz, bu adam gol atıyor deliriyoruz. sakin kalmak gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın