• 11
    bu tarihten yaklaşık 5 ay önce, 20 nisan 2000 tarihinde* tarih yazdığımız elland road'da, beşiktaş da bir tarih yazmış ve tarihinin en ağır 3 şampiyonlar ligi mağlubiyetinden birini almıştır.

    5 ay önce bizim karşımızda süt dökmüş kedi gibi olan leeds futbolcuları, bu maçta hiç durmamış, bir sağdan bir soldan saldırıp saldırıp, bu tarihi skoru elde etmişlerdir. maç çığrından çıkınca pascal nouma, nihat doğan'a yaptığı saldırının bir benzerini ingiliz oyuncu danny mills'e yapmış, hakem daha farkına varamadan beşiktaş'ın hocası nevio scala onu oyundan almış, yerine hızlıca fazlı ulusal'ı almıştı. evet bir zamanlar beşiktaş'da oynayan fazlı ulusal diye bir forvet vardı, sonra silindi gitti.

    neyse nouma oyundan çıkarken formayı falan çıkarmış, elini uzatan fazlı'yı terslemiş, fazlı da oyuna girerken "ne yapıyor lan bu deli" gibisinden pis bir bakış fırlatmıştır.

    ama şaka maka leeds united o zamanlar taş gibi takımdı ve bizim çeyrek finali gördüğümüz 2000-2001 sezonunda, şampiyonlar liginde yarı finale yükselmişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın