• 15
    11 gün kalan maç.

    https://gss.gs/NFA.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    lige yeni çıkmış olan denizlispor'un, askerden yeni gelmiş gibi iştahlı oynayacağı maç.

    forvet ve orta saha transferlerini yapabilirsek, kağıt üzerinde ligde orta ve uzun vadede en güçlü takım olacağımız görülüyor.

    bu sezonun hikayesinde fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesinin tek yolu ilk haftalardan itibaren yarışın içinde olması ve mümkünse galatasaray'ın ilk devre sonunda geride kalması gerekiyor. bu sebeple yine ilk haftalardan itibaren aleyhimize hakem hataları gelebilir. nasıl olsa sadece ligin sonundakiler konuşuluyor(!)

    bizim özellikle ilk haftalarda kaybedeceğimiz puanlar, ucl başladığında bizi daha da zora sokar. bu sebeple ilk maçlarda ne kadar çok puan toplayıp, lige ne kadar hızlık girersek avantajımıza.

    denizlispor da lige yeni çıktı ve bayağı transfer yaptı. rakibimiz henüz takım olmayı başaramadan ve hazır olmadan denizli deplasmanını aradan çıkarabilirsek, bu deplasman kırıcı olduğunda kendimize avantaj sağlamış olabiliriz.

    çok yüksek ihtimalle babel'in forvet oynayacağı, oyunun bizi hiç tatmin etmeyeceği bir maç olacak ama oyuncu kalitemiz ve defansımızın hiç değişmemiş olması avantajıyla bir veya iki gol atıp kazanmayı umut ediyorum.

    inşallah lige kötü bir başlangıç yapmaz, moralleri bozmayız.

    (bkz: hedef 23)

    (bkz: kon2antra3yon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın