• 81
    bugün itibariyle 6222 imza yükümlülüğü süresi dolmuş yazardır.

    tanımı yaptık #2394022 numaralı 16.04.2018 tarihli entry'de söz verdiğim gibi bir şeyler yazmak istedim.

    alkollü stata girmek, stat etrafında alkol alırken yakalanmak, çift turnike ile içeriye girmeye çalışırken yakalanmak, powerbank ile içeriye girerken yakalanıp powerbank'ini vermemekte diretmek, meşale yakmak, başkasının passoligi ile maça girerken yakalanmak, sahaya yabancı madde atmak, stat içinde/stat etrafında kavgaya karışmak.. bunlar maçlarımız sırasında karakolda imzalarda karşılaştığım insanların işlediği suçlardan bazıları.

    ne oluyor biliyor musunuz ? benimkinde 1 yıl 4 ay süren, 6 aydan azına rastlamadığım bir maç saati karakol imza mevzuu var. bu bir de mahkeme açılmayan benimki gibi basit suçlarda. bir de mahkeme olursa. süre daha da uzuyor.
    takımınızın maçları sırasında hem maç başlarken hem devre arasında karakola imzaya gidiyorsunuz. porto'da gece 23 'de oynanan şampiyonlar ligi maçının mesela 23'te ki imzasına gidiyorsunuz bir de 00'da ikinci yarı başı imzasına. ya da herkes tatildeyken siz sakaryaspor kulübünün açılış maçı için ilgili şehire gitmiş takımınızın hazırlık maçı için plajdan kalkıp imzaya gidiyorsunuz. bazen takımınız hafta içi saat 13'de keçiörengücü ile türkiye kupası maçı yapıyor. hop çift imza.

    bir de basket maçlarına ya gitmeyin ya da gidecekseniz bir isviçre beyefendisi kıvamında maçı izleyin. fenerli çocuklar vardı. allahım allahım ne zorlanıyordu onlar. bizim şampiyonlar ligi maçları saatlerinde karşılaşırdık. euroleague maçları abuk subuk saatler. lig maçları abuk subuk saatler. galatasaray basket maçında ceza yediğinizi düşünmek bile istemem her branşın cezası o branşın maçlarına yazıyor.

    bundan sonrası için bu ceza ile karşılaşanlar olduğunda prosedürlerle alakalı aklına takılanları sorabilirler. seve seve bildiklerimi aktarmak isterim.

    yeni sezonda beraberiz. 21 ve 22. şampiyonluklarda karakollardaydım. 23'te statta olurum diyordum ama kombinemin olduğu yerlerde yeller esiyor haliyle kaçırdık yenilemeleri, genel satışları. olursa 1-2 avrupa deplasmanı belki keyif için. bir de ceza yediğim maçtan içimde kaldı. mümkünse kadıköy deplasmanı. 2 senedir ben yokum diye galip gelmeyip beni bekleten fatih hocama sonsuz teşekkürler.

    kendinize dikkat edin. ağzınızın tadı bozulmasın. değmez. emin olun değmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın