• 13
    benim.

    3 oglum var ancak. 3.sü daha henüz çok küçük ancak büyük bir ihtimal 3ü de benim gibi fanatik olmayacak. olmasinlar da zaten. fenerli olmasinlar yeter. ruhlarina i$ledim yanliz çocuklarin küçükken. $ampiyon oldugumuz yillarda balkona bayraklar astim, store'dan ali$veri$ler yaptim onlara ama dürüst olmak gerekirse hiç bir zaman benim kadar fanatik olmalarin istemedim. futbol'u çok sevsinler istemedim. yapacaklarsa zevk için yapsinlar. zira 39 ya$inda bir galatasaray sevdalisi olarak, net bir faydasini görmedim bugüne kadar. aksine zarari oldu hep. zira abdurrahim albayrak gibi maç izlerseniz, çok $ey kaybedersiniz. en önemlisi de belki de sagliginizi. ee, insanin çocuklugu monca ve xamax zaferleri ile süslü olunca, vaziyet maalesef böyle oluyor.

    öte yandan hanim da evde futbolu yasakladi. maç, muç yasak. pedere gidip kaçamak yapiyorum arada, o da bir elin 5 parmagi kadar maça tekabul etmiyor senede. büyük oglum havalimaninda bedava wifi'den iptv'ye baglanip maç izledigim görünce, baba havalimaninda maç izlenilmez deyip, elime vurdu, dü$tü, telefon kirildi. öyle bir aile olduk, futbola dü$man gibi bakiyorlar. kendisi zaten futbol konusunda yeteneksiz. hiç ümidim yok ama 2 numara öyle degil. babasi gibi solak. hani derler ya, adam olacak çocuk bokundan belli olur diye. futbol oynar bu, diyorum kendi kendime. topa vuru$unan belli bi kere. abisi gibi yeteneksiz degil, baya baya zbank diye vuruyo topa. e 3 numara da çok ufak zaten..

    velhasili kelam, ben bunlari neden yaziyorum. sanirim kabullenmek istemesem de ruhumun derinliklerinde ke$ke bi tanesi de benim gibi olsa arzusu yatiyor.

    2 numaradan ümitliyim ama. birine, oglum biriniz doktor, öbürünüz ögretmen olacak, hanginiz hangisi olacagina siz karar verin. yok ya, bak yine vazgeçtim. uzak dursunlar abi futboldan. ne güzel i$te biri ögretmen, öbürü de doktor olsun i$te. 3 nuamaraya da bakariz artik. o da büyük abisine benziyor. kesin topa bile vuramaz. lan yoksa topçu gelinim mi olacak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın