• 20
    sakinleşip 3 mart 2019 bb erzurumspor galatasaray maçı'nı düşündükçe evet iyi oynamadık. çok koşamadık. pozisyona giremedik ve üstüne saçma bir hatadan gol yedik.

    fakat olasılıkları düşünüyorum da erzurum'da puan kaybetmemiz işimize yarayabilir.

    şimdi, diyelim ki erzurumspor'u yendik ve başakşehirle puan farkını 6'da tuttuk. önümüzdeki hafta bu maç var. fenerbahçe bu maçı kazansa fark 3'e inecek ve başakşehir'i sahamızda yendik mi bizi şampiyon yapan takım fenerbahçe olmuş olacaktı. bunu fenerbahçe yapmak ister miydi bir düşünün?

    biz erzurumspor'u yenseydik fenerbahçe başakşehir'e yatacaktı görüşündeyim.

    ancak puan kaybettik ve puan farkı 8'e çıktı. yani fenerbahçe başakşehir'i yense ya da berabere kalsa galatasaray'ı doğrudan şampiyon yapmış takım olmayacak.

    demem o ki bizim erzurum'da puan kaybetmemiz fenerbahçe'nin bu maçta yalnızca kendisini düşünebileceği bir ortam hazırlamıştır. yener, yenilir ya da berabere kalır bilemem; fakat fenerbahçe'nin 9 mart 2019 başakşehir fenerbahçe maçı'na asılacağına eminim artık.

    fenerbahçe başakşehir'i yenerse başakşehirle puan farkımız 5'e düşecek ve bu 2 haftada puan farkı 6 olacağına 5'e inmiş olacak ve bir puan avantajlı olacağız. fenerbahçe berabere kalırsa bir şey değişmeyecek(fenerbahçe'nin kendisini alt sıralardan kurtarması dışında).
App Store'dan indirin Google Play'den alın