• 38
    adı 1453 kartalları taraftar grubunu hatırlatan devlet destekli takımın taraftar grubu.
    biz bu taraftar grubunu nereden hatırlıyoruz peki? 22 eylül 2013 beşiktaş galatasaray maçı'nda çıkan olayların sebebi olmasından.
    peki neydi bu 1453 kartalları grubu.

    --- alıntı ---
    özellikle gezi olaylarına damga vuran çarşı ile onlara karşı kurulduğu söylenen 1453 kartalları arasındaki gerginlik gözler önündeydi.
    http://www.hurriyet.com.tr/...-kartallari-24768292
    --- alıntı ---

    bağlantıları kurmak için 120 iq gerektirmeyen bir durum var ortada.

    lafı uzatmayıp doğrudan gördüğümü söyleyemek isterim. bu 2 taraftar grubuna isimlerin verilişinden sırtlarını dayadıkları kişiler ve elbette ilgili kulübün, başakşehir'in en sonunda taraftar grubu olmasına baktığımda gördüğüm şu ki 1453 kartalları'nın başında kim varsa 1453 başakşehirliler'in başında da benzer yapıdan kişiler vardır.

    bu yüzden de 3 şubat 2019 akhisarspor başakşehir maçı'na giden 6 otobüsün en azından büyük bir çoğunluğunun masum işçiler değil de bu ak gençlik denilen partili cumhurbaşkanı'nın adamları olduğunu düşünüyorum. hani yine bu kişinin bir mitinginde "başakşehir'in tribünlerini doldurun" diye seslenip çağırdığı grup.

    --- alıntı ---
    "tribünleri başakşehir'in gençliğinin doldurması lazım. gençler buna var mıyız? şampiyonluğa oynuyorsunuz, tribünlerin dolması lazım. bakın aniden sürpriz yaparım, başakşehir'in bir maçına gelirim, tribünleri boş görürsem olmaz"
    http://www.hurriyet.com.tr/...-doldurmali-40805216
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın