• 4
    ana tablo erkeklerde 2 harika maçın alta alta geldiği, turnuva, grandslam sezonundaki ilk ve en sevdiğim turnuvadır.

    stan wawrinka ernests gulbis'le karşılaşıyor wawrinka favori olsa da, hem gulbisin bu tip maçlara bayılması, hem wawrinkanın son dönem isktikrarsızlığı bize harika, bol tiebreakli bir maç izlettirecek. tahminim 3-2 wawrinka

    vee bu maçın galibii nick kyrgios- milos raoniç galibiyle oynayacak, gerçekten süperr 2 maç ve süper bir eşleşme doğuracak, eğerr kyrigos-wawrinka eşleşmesi olursa, tenisi takip edenler bilir, aralarında büyük bir nefret ve kavga olan, ikili krygios'un evinde karşı karşıya gelmiş olacak, dilerim bu eşleşme gerçekleşir, bu maç kaçmaazz arkadaşlar her türlü aksiyona gebe..

    kyrgios-wawrinka arasındaki olayı hatırlamayanlar içinse; ikilinin 2015te kanada'daki bir maçı sırasında. kyrgios wawrinkanın yanına gidiyor, ve kokkinakis (bkz: kyrgios'un kankası) senin kızın arkadaşını becerdi dostum, bunu söylediğim için üzgünüm diyor, aynen cümle bu. (bkz: kokkinakis banged your girlfriend mate, say for sorry that).. wawrinka başta anlamıyor, sonrasında çok sinirlenip maçtan çekilmek zorunda kalıyor, ve soyunma odasında kyrgios'u bekliyor. fakat kyrgios topukluyorr ve arkasına bakmadan kaçıyor : ))
App Store'dan indirin Google Play'den alın