• 127
    nba'in en iyi oyuncularından biridir. bunu kimse inkar edemez çünkü gerçekten çok yetenekli birisi. ama 4 ocak 2019 gs warriors houston rockets maçından sonra yazılanlar kısmen komik geldi bana.

    harden nba'in en iyi oyuncusu değildir. en temiz üçlüğe sahip olan oyuncusu hiç değildir. hatta artırıyorum şampiyonluk hedefleyen takımınızı etrafında kuracağınız bir oyuncu da değildir. birkaç maçtır alev alev yandığı ve çok formda olduğu doğrudur ama dediğim gibi biraz ayaklar yere bassın.

    1) harden oyunun her yönüyle en iyi diyenler olmuş. defansını izledikten sonra el yüz yıkamak gerekir.

    2) üçlük söz konusu olduğu zaman curry, thompson, hatta şöyle söyleyim brooklyn'de oynayan joe harris, detroit de oynayan reggie bullock hatta ve hatta yakından tanıdığımız bogdan bogdanovic kadar temiz bir üçlük şutu yoktur.

    3) daha önce defalarca mvp performansı gördük kendisinden. ama gerek savunma zaafları gerekse de üstüne oynandığı zaman sürekli zorlaması takıma çok zarar vermiş ve chokerlığın dibine vurmuştur.

    4) tek başına çok büyük yıldızdır ama hem oyun kurucu hem de 3 numara pozisyonuna (patrick beverly ve trevor ariza'nın olduğu zamanlar gibi) çok iyi savunmacılar koymanız gerekir ki takımınız savunma zaafiyeti vermesin ve başarılı olabilsin.

    ama yine de sahadaki boşvermiş yapısını çok sevdiğim bir oyuncudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın