resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3212
    https://www.youtube.com/watch?v=ZTRfOXGXPLY

    1990 doğumlu futbolcu. imparator tarafından restine rest denmiştir.

    işin iç yüzünü açıklayalım da hala tatile bağlayanlar elensin. schalke maçının basın toplantısında, terim'in sakatlıkların durumu sorulması üzerine yaptığı açıklamaya bakarsanız, serdar ve eren'in biletini o günlerde kestiğini görürsünüz. serdar o maçı da sakatlıktan dolayı kaçırmıştı.

    mesela açıklamasının bir kısmında, belhanda üzerinden sürekli sakatlanan oyunculara giydirmiş. açıklama da aynen şu, belhanda düzgün davranan bir futbolcu. elinden geleni, maksimum yapmaya çalışan, fedakar bir oyuncu. bir yeri ağrımadan sakatım, izin istiyorum, maça çıkamayacağım dediğini duymadım. çok memnunum ondan. böyle kalbi ve beyni bir oyuncular lazım bize, demiş. bence son cümlede geleceğe dair işareti vermiş.*

    kaptan(!) olması istenen ramos serdar, sakatım deyip maç günü maldivler'e gidiyor. bunu da parası ödenmediği için yapıyor. tıpkı kaptan(!) xavi selçuk'un alacakları yüzünden, yıllardır kaprisleriyle başımıza kalması gibi.

    bazılarına sorsan rodriguez'den iyi. sat bakalım ramos serdar'ı 10 milyon euro'ya araplara. bazılarına sorsan denayer'den bile iyi! (bkz: serdar aziz vs jason denayer) basına yaptırılan milan haberlerini yutacağına, satsana ramos serdar'ı lyon'a. oynasın şampiyonlar ligi 2.turunda barcelona'ya karşı.

    ramos serdar'ın çalıştığı menajerler o kadar çok çöp iteledi ki galatasaray'a, birinin 8-9 iyi yabancılı bir takımda idare edilmesi gerekiyordu bir şekilde. zaten ramos serdar'ın yaptıklarını, altyapıdan çıkan bir çocuk da ondan daha iyi yapılabileceğini gösterdi herkese. ramos serdar bazıları için takımın vazgeçilmeziydi. ama terim için değilmiş demek.

    galatasaray için lig şampiyonluğu başarı değil. ramos serdar'ı gözünüzde efsane yapan performansı, hadi geç lyon'u. iteleyebilsin araplara 10 değil, 5 milyon euro'ya da forvet transfer edelim. ki bazıları 1 gün önce sorsak ramos serdar'ın fiyatını 15'den açardı. ama biz ramos serdar'ı alacaklarına karşın takımdan yolluyoruz. yanılmıyorsam, seneye kendisi için bursaspor'a vereceğimiz 3 milyon euro'luk bir ödemeden kurtulmak da bonus.

    biliyorum birçoklarınız için kabul etmesi zor. ama sizin ramos'un piyasası yok. hem de 1985 doğumlu burak yılmaz'ın, 7.5 milyon euro'ya beşiktaş'a transferinin söz konusu olduğu sezonda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın