• 18
    sözlükten ayrıldığına göre artık hakkında daha fazla konuşulmasının bir anlam ifade etmeyeceği eski yazardır.

    galatasaray sözlük tarihinin ilk ciddi vakasıdır bu olay. mahalle baskısı diye tabir edilen olay sonucu bir sözlük yazarı kaybedilmiştir. şahıs ısrarla ben galatasaraylıyım demesine rağmen sözlük ahalisi onu beşiktaşlı diye yaftalamıştır. vurun abalıya denilmiştir. bu konuda sevgili nesildaşlarımı açık bir şekilde eleştiriyorum. bir entrysiyle bir insan hakkında kesin yargıya varmak ve hakkında başlık açarak beşiktaşlı diye ilan etmek büyük bir haksızlıktır. benim hakkımda da çıkıp biri fenerbahçelidir, falansporludur dese veyahut ima etse ve arkasından bunu destekleyen mesajlar gelse kendimi kötü hissederim.

    yazar arkadaşlarımı bu peşin hükümlülükten ve incitici tavırlarından dolayı kınarken, söz konusu yazarın da sütten çıkmış ak kaşık olmadığını bilmesi gerektiğini söylemek isterim. sözlüğün kapısından destursuz içeri dalıp galatasaray'la ilgili herhangi bir başlığa herhangi bir mesaj yazmadan direkt beşiktaşla ilgili * konulara dalarsan, dream team ile çıksak dahi feneri yenemeyeceğimizi iddia edersen, arda turana sallarsan insanların kafasına şüpheyi düşürürsün. bundan da daha beteri basit bir şekilde 'ben galatasaraylıyım arkadaşlar, onlar benim şahsi düşüncelerimdir kimseyi bağlamaz, yanlış anlaşılmasın' şeklinde geçiştirilebilecek bir olayı külhanbeyi edasıyla, kibirle ve büyük burunlulukla irite edersen sana karşı böylesine büyük bir cephe oluşmasına da yol açarsın.

    sonuç olarak ne principia böyle bir yol izleseydi, ne de linç kampanyası başlatılsaydı. sözlük için tecrübe olması dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın