• 10
    galatasaray'ın ülkede uğradığı hakem hatalarını bire bin katar şekilde sürekli bahane etmeye çalışıp, önüne bakmaktan aciz teknik ekip ve taraftarını uyandırmaya çalışan yazar.

    cl'nin koşuda en sonuncusu olan, sezona rezalet ötesi dar bir kadro ve kondisyon planlamasıyla giren, city görmüş topçuların önüne pas atmaktan aciz hale geldiği, önemli maçlarda berabere kalmayı bile beceremeyen, fiziksel ve psikolojik olarak yıkık takımın teknik ekibinin önüne bakmak yerine uğradığı haksızlıklarla oyalanıp hatta yapılan hatalardan taraftarı uyandırmamak için bu olayları sürekli üzerine yorgan gibi çeken teknik ekibe son derece kırgın olan yazardır.

    iki schalke maçında fizik olarak yetişemeyeceğini anlayıp 50dk'da maçı bırakan takımda bu rezalet dar kadro ve kondisyon planlamasını konuşmak yerine bana gelip de kimse yok tff'yi savunuyor, yok gs düşmanı imasında bulunmasın. kucağına almış uyuttukları adamlar antrenmana bile para verip izlemeye çalışıyor. bu yapılan politikaya son derece kılım. haklarını savunmak ayrı, bunları kullanıp taraftarı manipüle etmek ayrı olay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın