• 40
    2000 jenerasyonu herkesin beklentilerinin üzerinde bir başarı gösterdi. üstelik bu çocuklar türkiye'nin her tarafı taranmak suretiyle seçilerek getirildi altyapıya. bunları küçümsemek büyük yanlış. bizim beğenmeyip gönderdiğimiz sadık, uğur bugün kadroda olsa milyon euroları dışarı vermeyebilirdik. neden bedava gönderildi bu çocuklar. çünkü kendine güveni olmayan altyapı hocaları çocuklara da güvenmedi ya da teknik direktörler kulak asmadı. şu anda fatih hoca var ve bu onlar için büyük şans.

    altyapıdan şu anda en az sekiz oyuncuyu defalarca izledim ve yetenekleri konusunda hiç kimsenin şüphesi yok. sabredilise hepsinin a takımda oynayabileceğine inanıyorum. bedavadan elimizden çıkarıp sonra ah vah etmeden önce iki-üç yıl adapte etmeye çalışmalıyız. güç kazanmaları için uğraşmalıyız. milyon euroları saçma sapan futbolculara harcamaktansa bu çocukların gelişimi için harcamalıyız. üstelik bunlar çocukluktan beri birlikte oynuyorlar ve birbirlerinin nefes alışlarını bile biliyorlar.

    tamamına bir tarık çamdal parası harcasak bile gam yemem. inanıyorum ki hepsi birer yıldız kapasitesine sahip. sadece biraz daha emek istiyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın