• 37
    biraz fazla abartılan, mehdi görevi verilmeye çalışılan jenerasyon. bir takımın bir jenerasyonundan galatasaray seviyesine maksimum iki oyuncu çıkar, yani 2 oyuncu çıkarıyorsan zaten öp başına koy. gerisi alt liglere dağılır.

    şu ana dek zaten sadece ozan fizik olarak ayak uydurabilmiş takıma*, terim de onu deniyor. çevrede okan buruk, modric, veratti görmüş taraftar olayı fazla genelliyor. celil, atalay neden olmasın diyor. 10 kişi kaldığımız, birhan'ın sonradan oyuna girdiği bir maç vardı. 10 kişi olsak da adamın oynadığı 20-30dk falandı. 5dk sonra oyundan silindi, sahada göremedik.

    uefa kupası zamanı jenerasyonun çoğu galatasaray altyapısından çıkmadı, hatırlatmak gerek. hakan şükür sakarya'dan, ümit davala almanya'dan, arif zeytinburnu, hakan ünsal eyüpspor'dan geldi. altyapıdan bülent kaptan, okan, emre vs çıktı ama ayrı jenerasyonlarda.

    övülen 87-88-89 jenerasyonundan bir arda çıktı, uğur'un talihsizce ayağı kırıldı vasat bir oyuncu olarak kaldı. aydın kebabçı oldu.

    az sakin mi olsak, ne yapsak... terim ışık görürse oynatıyor zaten. semih kaya gibi bir oyuncuda bile ısrar etmiş adam. hayalleri bu kadar tavan yapmamak lazım. ozan'ın yanına birini daha sokabilirsek çok sevinmemiz gerek halbuki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın