resim
Emre Akbaba
Takım:Adana Demirspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1071
    son 2 yıldır taraftarlar arasında bir tartışmadır gidiyor. younes belhanda 10 numara mı, 8 numara mı, 8.5 numara mı, yoksa bir numarası yok mu anlayabilmiş değiliz.

    feghouli sağda mı daha etkili, solda mı daha etkili, 10 numarada mı oynamalı yoksa ikinci forvet olarak mı? bunu anladığımız da pek söylenemez.

    biz mi fazla üzerlerine gidiyoruz bilmiyorum ama geçen sezon toplamda 27 gole direkt katkı vermiş olan bu iki oyuncunun beklentileri karşılamadığı aşikar. ödenen bonservis bedelleri ve aldıkları yüksek maaşlar da eleştirilmelerinde ciddi etken ancak sportif olarak da bir şeylerin yolunda gitmediği kesin.

    babam beni galatasaraylı yapmıştır. en az 30 yıldır bu takımın takipçisi, destekçisidir. 19 ağustos 2018 galatasaray göztepe maçı'nı izleyemedim, ancak babam izleyebilmiş. maç biter bitmez beni aradı. '' emre'yi gördün mü, 30 dakikada neler yaptı öyle, sahanın en iyisiydi, top aldı, verdi, pozisyon yarattı. '' dedi. ben 2 yıldır bu adamın ağzından feghouli ya da belhanda hakkında böyle bir şey duymadım. ancak ilk maçından sonra emre'yi çok beğenmiş, bana da anlatma ihtiyacı duymuş.

    ve hatırlatırım ki emre akbaba oyuna girdikten sonra en rahat olduğu pozisyonda oynamadı. kariyeri boyunca belki 10 kez bile oynamadığı sağ önde forma buldu. ancak hiç 8 numara, 10 numara, 8.5 numara muhabbetlerine girmeden etkisini gösterdi. iyi futbolcu, top ayağına geldiğinde bile belli oluyor. emre bunu hissettirdi. her mevkiide bu takıma yaratıcılık ve ön alan hareketliliği katabileceğini gösterdi.

    eski entry'lerimden de anlaşılabileceği gibi belhanda ve feghouli'nin sıkı destekçisiydim ancak artık '' satılsalar üzülmem '' moduna girdim. hatta sevinirim bile. takımdan ayrılmaları yunus ve celil adına olumlu olur. zaten takıma pek bir şey kattıkları yok, en azından eşek yüküyle maaş almazlar. potansiyelli çocukların önünü kapatmazlar. entry'lerimin sonunu bağlayamıyorum ben, kusuruma bakmayın. seni seviyorum emre akbaba diyeyim bari.

    seni seviyorum emre akbaba :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın