resim
Ahmet Cakar
Görev:Eski Hakem
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1210
    ahmet çakar, emre akbaba’yı değersizleştirmek için iftira atıyor, yetmiyor yalan söylüyor. emre akbaba’ya saldırmakla eline ne geçecek, türk futbolu bundan ne kazanacak. arkadaş bu kadar iftira etme, yalan söyleme, çoluğun çocuğun var, neslin var ceddin var, hepsi vebal altında kalır.

    emre akbaba, başakşehir ile anlaşmış. arkadaş o dönemde galatasaray emre akbaba’ya talip değildi. emre akbaba’nın başakşehir ile görüşmesi gayet normal. sonuçta anlaşamamış. bilemeyiz ama belki de aklı galatasaray’da olduğu için son anda bir bahane olsun diye yarım devrelik ücret daha istemiş olabilir ki bu da normaldir.

    galatasaray emre akbaba’yı istedikten sonra iş değişti. başakşehir ve beşiktaş galatasaray’dan sonra aradan çekilmesine rağmen, fenerbahçe işi karıştırmak için araya girip teklif yapıyor. yapılan teklif ve menejerle görüşmeler gayet normal. menejer tabi ki kendisiyle görüşmek isteyen her takımla hele fenerbahçe ile görüşecektir. çünkü başka futbolcu verebilir, neden kapıyı kapatsın ki.

    emre akbaba, fenerbahçe’nin yıllık 500 bin euro fazla teklifine rağmen galatasaray’ı tercih etmiştir. bu her şeyi açıkça ortaya koymuyor mu? neden hala çocuğu akbaba diye (üstelik de çarpıtarak) suçlamaya çalışıyorsun.

    akbaba soyadının kaynağı, akbaba denilen kuş değil, ak saçlı büyük dededir. ilim erbabı, ak saçlı dedelerine tüm şehirde akbaba dendiği ve bu isimle anılır olduğundan soyisim olarak da “akbaba” denmiştir. bunu tersinden anlamak ve hakaret etmek hangi insafa sığar. insanlığından utanır insan biraz.

    biliyorum ciddiye almamak gerekiyor bu adamı ama şeytan da azapta gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın