resim
Emmanuel Chinenye Emenike
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.82
Uyruk:Nijerya
  • 981
    mercedes g serisini bilen bilir. hastası çoktur. almanyada 80 li yıllarda 80 model bir g serisi aldığınızda ömür boyu o arabayı kullanabilirsiniz. yağına suyuna baktıktan sonra, rutin motor kontrollerini yaptıktan sonra o araba bir ömür boyu eskimez. ömürlük binersiniz. bu ürün insan yapımı bir araba olmasına rağmen saygı gösterilir gün geçtikçe değerlenir.

    afrikanın dünya üzerindeki sosyolojik sorunlarını bilen bilir. svaziland diye bir ülke vardır. insanların günlük kazancı ortalama 2 tl dir ve insanlar o kadar açtırki ya çocuklar 6. ayını göremeden açlıktan ölür ya da hayatta kalabilmek için sokak hayvanları gibi yerde kalan kalıntıları yerler. ülkenin %30 u aidsdir. ülkenin kralı iii. mswati 12 karısına ayrı ayrı altın kaplama araba almıştır. halk onun için yerde gezen böcekten farksızdır. üstüne basar geçer.

    emenikeyi bilen bilir. 2011 yılında karabüksporda oynarken fenerbahçeden çantalarla para aldıktan sonra sakatım diyerek maça çıkmamıştır. sezon biter bitmez fenerbahçeye transfer olmuştur. 30 kiloluk inekten daha değersiz görülen afrikalı kadınlara sık sık araba makyaj değiştirir gibi değişiklik uygulamaktadır. ilk paragrafta vermiş olduğum mercedes örneği bu yüzdendir.

    allah bildiği gibi yapsın.

    amin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın