• 32
    hakkında çok kısa bir açıklama yapıcam.

    girdiği ve silinen entrysi format dışıydı. muharrem ince başlığına girilip de sözlüğün ilgi alanı dışına taştığı için silinen çok sayıda entry var. bir kısmı da ucu spora dokunduğu halde silindi.

    bir oy bilmemnereye bir oy bilmemkime diye entry girip, muharrem ince'nin entrylerine izin veriliyor, benimkiler niye siliniyor, faşist moderasyon demenin haksızlık olduğunu düşünüyorum. oysa kendisine durumu özel mesajla da açıkladım.

    özü sporla ilgili olduktan sonra her siyasi ile ilgili entry girilebilir. ama yarım cümle spor konuşup sonra paragraf paragraf siyaset yapılırsa ya da entrynin esas içeriğinin format dışında kalan yani sporla alakasız siyaset olduğu anlaşılıyorsa o zaman ilgi alanımız dışında gerekçesiyle silmeye mecburuz.

    hani bazı maçlar vardır, tüm futbolcular hakeme yardımcı olur. kimi maçlarda da ekseriyetle de emre belözoğlu'nun dönemi fenerbahçe maçlarını düşünün tüm futbolcular hakemin limitlerini zorlayarak lehine avantaj elde etmeye çalışır... işte ikincisine izin veremiyoruz malesef.

    öte yandan bir kişiyi, bir zümreyi terörle ilişkilendirirken dikkatli olmak lazım. sözlük kurallarına ve türkiye cumhuriyeti kanunlarına lütfen göz atın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın