resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 2756
    artısının sadece gol atmak olmadığı oyuncu.

    fiziksel kapasitesi ligin üstünde. stoperler adeta onu durduramıyor, aksine müdahale ederken sakatlanıyorlar * ligin sonlarına doğru düştü fiziksel olarak ama bunun nedeninin sezonu * erken açmamız ve bu yaşta hiç dinlenemeden tüm sezon oynamak zorunda olduğunu düşünüyorum. bir de rakip defanslar artık iyiden iyiye dikkat etmek zorunda kaldı.

    pres gücü yaşına göre çok iyi, yaştan bağımsız da iyi gerçi bir forvete göre * golcülüğüne diyecek bir şey yok zaten. top saklayabiliyor ancak pas kalitesi o kadar üst düzey değil maalesef ve bir miktar bencillik sezdim. en büyük eksikliği ise yaşının da geçmesi nedeniyle ağır bir oyuncu olması denilebilir.

    futbolda duygusallığa yer bırakmıyorum pek. maddi durum ortada. bu yaşta 10 mn euro ve üzeri teklif alıyorsa satılması açıkçası yararımıza olur. ancak tutup 5-6 mn euro ya satılacaksa da bir anlamı yok. yerini dolduramayız. 10 mn euro kazansak bile dolduramayabiliriz ama denemek için iyi bir meblağ.

    bu arada gomis gitsin/gitmesin bize pırpır diyebileceğimiz bir forvet şart. yeri gelecek forveti çiftleyebileceğimiz yeri gelecek gomis'in yerine girecek farklı tipte bir forvet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın