• 338
    "9. olalım da 1. sıradaki fenerbahçe ile eşleşip, seride yenilmeyelim." diyen bir dünya insan vardır. fenerbahçe'nin, bu söylemlere neden olan kadroyu kurmasının sebebidir euroleague.

    gerçekler acıdır arkadaşlar. basketbolda şu an onlar real madrid ise biz getafe'yiz. bilim, sanayi, sanat hiçbirşey üretmeyen türkiye, bugün sporcu da üretmiyor. sen şimdi paran olsa alman, uzak doğu arabası mı alırsın, yoksa türk arabası mı diyeceğim ama daha bizim yerli arabamız bile yok.

    aynı şeyleri tekrar yazmamak için: (bkz: #2420403)

    edit; tabi ki euroleague'in şampiyonlar ligi kadar değeri yok.

    sebebi futbolun en sevilen spor, basketbolun en sevilen ikinci spor olması. ve bu ilk iki sırada dönen paralar biri diğerinin 10 katı. yani 30 milyon euro'ya çok rahat euroleague şampiyonu olabilirken, şampiyonlar ligi şampiyonluğu için 300 milyon euroları gözden çıkarmanız gerekiyor.

    ama biz galatasaray'sak, ayrıca spor ruhu, olimpik ruhu yaşamak için bir zahmet en sevilen ikinci sporda da 1 numara olmalıyız. çünkü galatasaray futbol kulübünden çok bir spor kulübüdür.

    edit2; ayrıca futbol şubesinde yerli kazmalara çarçur edilen paralara bakınca, 30 milyon euro'ya yakın paralar galatasaray için çok değil. burada iş yönetimin vizyon sahibi olarak, güçlü sponsor ve oyuncusundan, koçuna kusursuz idari-teknik kadroyu yaratmasına kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın