• 19134
    - nagotomo alınırsa yedek sol bek için para harcanmaz carole geri çağrılır. fatih hoca'nın elinde en azından 1 seviye atlar iyi bir yedek olur
    - maicon satılmazsa bir stoper alınabileceğini sanmıyorum. en fazla denayer ya alınır ya da yeniden kiralanır. eksik olan kısım sol ayaklı, lider ve çabuk bir stoper. ama bu tarz bir oyuncuyu elde 5 tane de stoper varken almak bu ekonomik krizde lüks. dediğim gibi ancak maicon giderse alınabilir. ama gönlümden geçen bonservissiz olan chiellini'yi getirmek. juve ile hala anlaşmadı.
    - orta sahadaki durum, donk ve fernando kesin kalacak. selçuk kalsa da etkisi eleman en fazla yedek olur ama etki etmez. tolga'nın talibi çıkarsa kesin gideceğini düşünüyorum. belhanda ise yaşı, ödenen bonservis ve maaşı düşünüldüğünde oynamaya devam etmek zorunda. ancak talibi çıkarsa, ödenen bonservis verilirse satılır. ihtiyacımız ise bence; bir kere orta sahanın yaş ortalamasını düşürecek ve enerjisini artıracak; ndiaue gibi bir enerji deposu ve gerçek anlamda genç bir playmaker. belhanda varken playmaker alınması hem lüks hem de bu ekonomik ortamda zor. ama bir tane koşan basan alınır gibi duruyor. gönlümden geçense selçuk, tolga gibi işe yaramaz oyunculardan kurtulup maaş bütçesini azaltıp, hatta mümkünse belhandayı'da satıp ortaya emre akbaba ve ndiaye veya türevi 2 transfer yapmak. hatta emre çolak bile alınıp hem türk hem de yedek kontenjanı sağlanabilir.
    - kanatlarda da emre mor türk, genç, kanat kontenjanı açısından bulunmaz kaftan. kiralık kesin geleceğini ve fatih hoca'nın elinde katkı yapacağını düşünüyorum. fegholi ve sinan seneye çok daha iyi olacaklar. rodriges kalırsa bu yılki gibi katkı yapar. ama dendiği gibi iyi bir teklif gelirse 15-20 bandında müthiş iş olur. gelen para ile bütün takımı bile kurarız.
    - santrafor kesin alınmalı. gomis ayarında 1 yabancı golcü alınmalı. koca 1 sezonu tek golcü ile bitirdik. seneye gomis bu kadar efektif olamaz. yaşı artı şampiyonalar ligi etkisi ile 1 tane direk 1 tane de yedek golcü gelmeli. eren eğer kalırsa 3. santrafor olarak durabilir. bu durumda toparlarsak;

    1 yabancı stoper (duruma göre), 2 orta saha, 1 adet sol kanat, 1 tane yabancı santrafor yani 5 -6 transfer ile şampiyonlar liginde de rekabet edebilecek kadro kurulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın