• 19128
    evet, artık son düzlüğe giriyoruz. akhisar-malatya ve göztepe maçlarından 9 puanı almayı umuyorum. zira belli oldu ki rakipler ama öyle ama böyle 3 puanları cebe indiriyorlar bir şekilde. eh, ikili averajda zaten nanay durumdayız. öyle ki, tek eişt durumda olduğumuz fenerbahçe bile daha karabük maçını bile oynamadan eşitledi neredeyse averajları, üstelik leş gibi oynayarak yapmakta bu işleri. bu durumda tek çıkar yolumuz var, o da 3x3 formülünü hayata geçirebilmek. artık bu saatten sonra ne gençler maçındaki pısırık oyun, ne de galip gelmemize rağmen alanya maçındaki kötü oyuna tahammülümüz yok artık.
    içerde bir şekilde, taraftarın da ittirmesiyle rakipleri sindirerek iyi bir seri yakaladık. ancak şunu unutmayalım ki iç saha başarısı bizi ancak potada tutar, şampiyonluğu getirecek olan dış sahadaki performanstır büyük oranda.
    bu nedenle çoğumuzun da dikkatini çektiğini düşündüğüm, öndeki oyuncularımızın atağı sonlandıramaması, son noktada doğru pas tercihini yapamamasi gibi büyük bir sorunumuz var. buralarda biraz daha akıllı olabilseydik şu an az 5-6 puan fazlamız, +10 civarı da gol fazlamız olurdu. bu açıdan bakıldığında son maçlarda oyuncularımızdan azami gayret, akıllıca hamleler ve oyunu erken koparacak performanslar bekliyorum.
    artık geri sayıma geçiyoruz ve her maçı bağımsız birer final maçı gibi görerek finişe varmayı allah bize nasib eder inşallah.
    zira, ait olduğumuz yere, zirveye yeniden sahip olmayı ve sami yen'de şampiyonlar ligi müziğini dinlemeyi çok özledik...
App Store'dan indirin Google Play'den alın