• 62
    maçı izleyemedim, özete de yeni bakabildim. city'nin atlanan bir penaltısı var ve işleri değiştirme ihtimali yüksekti ama yine de bu maçı gol yemeden bitirmesinin zor olacağını düşünüyordum. skor değişebilirdi belki ama tur yine liverpool'a giderdi.

    ofsayttan verilmeyen gole gelirsek de hakem doğru karar vermiş. ofsayt kuralında pas verildiği anda son adamdan sonra iki rakip oyuncu olması gerekmekte. genellikle bunlardan birisi kaleci olduğu için tek defans oyuncusu şeklinde aranıyor ve bu konuda yanlış bir algı oluşuyor. tivibudan izlediğim özette bile ofsayt çizgisini tek oyuncu varken çekmişler. kalecinin ileri çıkmış olduğunu atlıyorlar. yayıncı kuruluşun atlamaması gereken kritik bir anı bu şekilde göstermeleri kabul edilemez. velhasıl sonuç olarak city'nin golünün yenmesi gibi bir durum yok özetten gördüğüm bölüm itibariyle.

    edit : ofsayt olup olmadığına bakarken topun ayaktan çıkışını atlamışım. uyaran arkadaşlar sağolsun. milner'dan sekmiş top. yani bruyne'nun ayağından çıkışını dikkate almak lazım. ofsayt yokmuş.

    yalnız hakem açısından çok hızlı gelişen bir durum atlanmasını çok da garipseyemedim bundan ötürü. bir de şu ofsayt çizgisi konusunda yayıncı kuruluşun bu hatayı yapmasının kabul edilemez olduğunu düşünmekteyim halen
App Store'dan indirin Google Play'den alın