resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 1699
    abdurrahim albayrak: "gomis'in parasını almadığı haberini yapan arkadaş, kuruşuna kadar yazmış. o haberi sızdıran haini bulacağız."

    kendisi hakkinda cok sevdigimiz albayrak tarafindan yapilan açıklama bu sekilde. kurusuna kadar yazmis diyerek gomis'in alacagi oldugu konusunda supheye yer birakmamis. ancak iyi niyetli olsam da o haberi sizdirani bulacagiz cumlesi beni memnun etmedi. idmana ve maca cikmama sebebinin altinda bu yatıyorsa cok ayip etmistir. eski terim olsa kadro disi birakmaya kadar giderdi bu is. ancak mevcut ekonomik sartlar altinda transfer yapamiyorsak el mahkum katlanabilir. bakalim ilerleyen gunlerde neler olacak?

    edit: kulup baskani illa ki boyle birsey yok diyecektir. kalkip da oyuncusunu taraftarin onune atmasini beklemek sacma olur. ancak yabancilara karsi gosterilen bu pozitif ayrimciligi anlamakta zorlaniyorum.

    hemen off layabilirsiniz ancak yine de aciklama yapayim. belhanda senede 25 mac yapsa bizden 4.4 mio euro alacak. mac sayisi artarsa bonuslar falan 5 mio euro ya dayaniyor. dursun bakkalin halt etmesiyle verilen bu parayi hak edecek bir oyununu goremedik henuz. kaldi ki o parayi hak edecek bir kariyeri , yaşı veya tecrubesi de yok belhanda nin. ancak basligina bakin hala umutlu olanlar mevcut.

    yerli sevici degilim ancak türk ve yabanci oyunculara karşı durusumuz cok farkli. turk oyunculari cok rahat gomerken yabancilara da bir o kadar ayricalikli davraniyoruz. gomis para icin maca cikmamissa entylere bakarsaniz profesyonel de oluyor hakli da. bu goruse katilirim. ancak umut bulut kulupten alacagini istediginde hain ilan edilmisti. basligindaki gecmis entrylere bakarsaniz hala duruyor. o zaman cogu kimse umuta profesyonellikten hak vermemisti. ( verenlerin cogu da dursun bakkala olan dusmanliklarindandi). sozlukte gömüp üstüne topragi örtmüştük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın