resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 1453
    15 ocak 2018 galatasaray tuzlaspor maçında bir hata yapmıştır. ve yaptığı hatanın cezası kesinlikle verilmelidir. ama son zamanlarda galatasaray'daki bazı eski hocaların, yıldız futbolcuları gözü kapalı harcamasından ve yönetememesinden dolayı, biz taraftarların yıldız futbolculara karşı bakış açısının değiştiğini düşünüyorum. feghouli'den bahsediyoruz burada. disiplin cezasını anlıyorum ama takımdan gönderilmesinin istenmesi mantığını çözemedim. diyelim ki yolladık, ara transferde; uygun maliyette, takıma direkt etki edebilecek, feghouli kadar iyi bir oyuncu bulabileceğimizi düşünmüyorum.
    bana göre yıldız futbolcu çok kolay harcanabilir, esas meziyet; o futbolcuyu geri kazanmaktır diye düşünüyorum. tıpkı süper final sezonunda melo'yu ve riera'yı kazandığımız gibi. kaldı ki, melo ile riera olayı; feghouli'nin tuzlaspor ile oynadığımız hazırlık maçındaki yaptığı hareketle kıyaslanamaz bile. o zaman takımımızın başında bu süreci çok iyi yöneten ve sonunda da rüya gibi bir sonla bitmesine vesile olan hocamız fatih terim vardı. şimdi de fatih terim var. yine aynı şekilde feghouli'nin de yönetilme sürecinden başarılı çıkabileceğine inanıyorum. çünkü; kendisinin yıldız futbolculara yaklaşımına güveniyorum.

    edit: arkadaşlar çok büyük bir şansızlıkla ( fetöden hocaların atılmasından dolayı bölümde 1 dersten 1 sene uzattım ) bu dönem alabildiğim dersten 40 geçme sınırında bu entry'i yazma sırasında 39 ile kaldığımı öğrendim. kafam yerinde değil. bu yüzden 15 temmuz yazmışım. siz şubat sayın.*
    edit2: düzelttim tabiki
App Store'dan indirin Google Play'den alın