• 127
    her zamanki gibi kalemini satmış basın* tarafından yönlendirilip ve farklı gündemler seçiyor galatasaray taraftarı kendine.

    bunun küçük bir similasyonunu ünal aysal açıklamaları üzerinde görebiliriz.

    adam tamamıyla seçim üzerine konuşmak için çıktığı bir programda ersin düzen'in ısrarlı fatih terim sorularına en uzlaşmacı cevapları vermesine karşın bu gün galatasaray taraftarının gündemi malesef 4 senedir bitmek bilmemiş kısır fatih terim - ünal aysal çekişmesi.

    basın bu amacı doğrultusunda resmen sansür uyguluyor. http://gss.gs/2324060 fakat sözlüğün dikkatinden kaçamamış.

    ünal aysal kendisini ibra etmeme yönünde oy kullanan, bu konuda açıklamalar yapan mustafa cengiz'e destek veriyorsa kin tutan bir adam değildir. terim'i de takacağını çok sanmam. hepi topu bir yönetici kovdu. şirketlerinde defalarca yapmıştır bunu. ben baştan sona izledim. ünal aysal seçim için çıktı o programa. bu gün cımbızla sadece terim konusu gündem yaptığı açıklamalar arasından.

    terim meselesini terimci kitle büyüttü. basın büyüttü. yapmayın, etmeyin. evet başka galatasaray yok. aslolan galatasaray'dır. işte bunun için 20 ocak 2018 tarihine kadar sadece ama sadece seçimi konuşmalıyız. ne transfer ne başka bir şey. hatta ve hatta sözlük yönetimi seçim başlığını sabitlemelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın