• 1
    duygun yarsuvat başkanın seçilmesinden sonra dillendirilen ancak genel kurulu böyle boş işlerle meşgul etmeyelim diye rafa kaldırılıp kurulamayan olası şubemiz.

    takribi 200.000 tl'ye kurulup faaliyete geçebilir. o zaman bakmıştık ve şu an ki imkanlarda pek yoktu. o zaman 120.000 tl gibi yuvarlak bir hesap yapılmıştı. hadi olsun diyelim ki türk telekom stadının altında faaliyet göstersin yukarıda da bir idari ofisi olsun. 1 asistan ve 1 sekreter dışında çalışana ihtiyacı olmaz. takım kaptanı ve şube yöneticisi de (bkz: #2321238) belirttiğim üzere semih saygıner ağabey olabilir. sonuçta kendisini biliyoruz belki haberi bile olmamıştır ama irtibata geçilir ilk kuruluş senesinde tescil gibi ekstra masraflar olacağından bence semih ağabey gibi bir galatasaraylı ilk sene ücretsiz bile mesai harcar. üstelik böylesi bir şubenin maçlarını gs tv yayınlar inanılmaz dönüşler olur.

    snooker, amerikan, 3 bant gibi ülkemizde de hem taşrada karşılığı olan hem de memleket genelinde kültürü oluşmuş bu şube günümüz galatasaray aslantepe imkanlarıyla 150.000 türk lirasına bile kotarılabilir. demirbaşlar için ayni sponsor katkısı çok rahatlıkla sağlanır.

    sonuçta fünikiler ve metro ile ulaşılan bir yer artık aslantepe. avm'nin otoparkını saymıyorum bile ki senin kendi medyan var; bu gs tv ile gs dergi ne işe yarayacak ki...şahsen ben o zaman da söylemiştim şimdi de buradan yenilemek yeni aklıma geldi olası bir şubenin ilk yıl bütçesinin yarısını şahsım olarak karşılarım yeter ki kalıcı birşeyler ortaya çıksın. semih ağabey kaptan-menajer olur ve direkt başkana bağlı çalışırsa zaten kalıcı olur bir daha da semih ağabey'i s... gönderemezsin üzerine para verip çalışır, o derece hasta galatasaraylıdır:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın