resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2088
    kariyer gelişimlerine bakıyorum, yok, alakası yok.

    oynadığı pozisyonlara bakıyorum, yine yok. birisi çok sonradan joker olup orta sahada denenmişti, ama aslen çizgi kenar oyuncusuydu.

    benzer iki tane yönü var; birincisi ikisi de gurbetçi, hem de alman gurbetçisi. hatta ikisinde de tam bir rapçi profili var, ki biri 2004 gibi rap albümü bile çıkardı.

    ikincisi, top teknikleri hemen hemen aynı gibi. ama uzun saçlı olan daha soğukkanlıydı. ama tolga'nın da enerjisi ve pozisyonuna olan sadakati üst seviyede. profil evrimlerinin benzerleşeceğini düşünüyorum.

    ulan bu adamın içinde davala var, bildiğimiz 22 davala. benim bildiğim fatih terim de bu tolga'dan davala verimi alır, forvet ve kaleci bölgesi hariç her yerde faydalanır. kaldı ki tudor bu adamdan sol kanatta bile oldukça iyi bir skor katkısı almıştı.

    fatih terim'in dördüncü döneminde sürpriz yumurtası olmaya aday futbolcum bu çocuktur. zaten sezon itibariyla bu sürpriz yumurtaya en yakın isim. sezon sonuna dek aşağı yukarı benzer istatistikler (yalnızca skor değil, maç ve dakika) tutturabilirse baş yaran ummadık taş olması çok muhtemel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın