resim
Harry Edward Kane
Takım:Bayern
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.88
Uyruk:İngiltere
  • 98
    az önce biten 23 aralık 2017 burnley tottenham maçı'nda hattrick yapan süperstar. bugünkü hattrickinin iki özel anlamı var. birinci harry kane epl'de bir yıl içerisinde 36 gole ulaşarak alan shearer ile beraber bir yıl içerisinde epl'de en çok gol atan futbolcusu oldu. ikinci olaraksa kane, 2017 gol krallığı yarışında 53 gole ulaşarak, cavani'nin bir gol önüne, ronaldo ve lewa ile aynı sayıya ve messi'nin bir gol arkasına geldi. kane dışında saydığım diğer isimler için 2017 bitti. kane'in ise önünde haftasonu yapacağı southampton maçı var. bu maçta iki gol atması durumunda harry kane 2017'nin en golcü futbolcusu olacak.

    bu yarıştaki rakiplerinin kendi liglerinin en baskın takımlarıyla oynadığını düşündüğümüz zaman kane'in tottenham'da yaptığı iş gerçekten muazzam. kendisinin de 1. sınıf bir takıma gitmesi halinde neler yapacağını merak ediyorum açıkçası. önümüzdeki sezon çok daha büyük işler yapabileceği ve kupalar kazanabileceği los galacticos'da, real madrid'in el freni haline gelmiş benzema'nın yerine izleriz kendisini umarım.

    26 aralık 2017 tottenham southampton maçı sonrası edit:

    harry kane bu maçtada hattrick yaparak 2017 yılında epl'de 39, tüm turnuvalarda 56 gole ulaşarak alan shearer ve lionel messi'yi geçerek hem epl tarihinde bir takvim yılı içerisinde en çok gol atan futbolcu oldu, hem de 2017'nin en golcü futbolcusu oldu.

    muazzam bir başarı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın