• 2
    galatasaray'a zarar veren bir başka topluluk.

    beşiktaş ve fenerbahçe ile ilgili tartışılan her konuda fenerbahçeli ve beşiktaşlı medya mensupları hemen saflarını netleştirirler. ölümüne direniş! objektiflik adına yaptıkları da en fazla 2-3 farkla kazandıkları bir maçta kendi takımları lehine yapılan bir hakem hatasını "hakem yanlış karar verdi" şeklinde eleştirmek olur, karşılığında da "rıdvan çok objektif yeaaa"yı kaparlar hemencik. mevzu bahis galatasaraylı medya mensubu olunca hıncal uluç ve ümit aktan dışında çıkıp ta şöyle dobra dobra "galatasaray'ı katlediyorlar arkadaş" diyen bir allah'ın kulu çıkmaz. tamam anladık medyanın tamamına fenerbahçe lobisi hakim ve yancıları da beşiktaşlı medya mensupları. bu ortamda galatasaraylı medya mensuplarına biçilen rol rte'nin devlet bahçeli'ye biçtiği rol gibi. çık arada bir "ne yapmak nereye varmak istemektedir" tarzı çıkış yap, o kadar.

    beşiktaşlı yazarlara bakalım, ikilemde kalınan en ufak bir pozisyonda bile pozisyonu beşiktaş lehine yorumlamaktadırlar. fenerbahçeli basın mensuplarına göre zaten her pozisyon her tarafa çekilebilirler, maazallah kırmızı kart görmesi gereken futbolcularının rakibi tarafından sakatlandığını iddia ederler, rakibe sarı, belki de kırmızı kart bile isteyebilirler.

    galatasaraylı medya mensupları mı? onlar objektif kardeş! hatalı hakem kararıyla yediğimiz golü konuşmaya götü olmayan "galatasaraylı"lar, doğruluğu konusunda erman toroğlu ve ilker yağcıoğlu'nu bile ikna etmiş bir kırmızı kart pozisyonunda bile objektiflik adına kendi futbolcusuna b.k atmaktadırlar.

    taraftarı, eski futbolcusu, medya mensubu... bizden bir halt olmaz arkadaş. sorarlarsa türkiye'nin en büyük kulübü dersiniz. gerçekte olan ise türkiye'nin en yalnız kulübü olduğumuzdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın