• 1
    http://www.galatasaray.org/...ri-nda-satista/37124

    http://gsstore.org/cimbo/

    --- alıntı ---

    enlerin, ilklerin ve yeniliklerin kulübü olan galatasaray, genç nesillerin eğitimi ve ulusumuzun geleceği için önemli bir projeye imza atıyor.

    türkiye’de bir ilk olarak çocuklar için özel eğitim seti hazırlayan galatasaray’ın “cimbo çocuk ürünleri” seti gsstore.org ve gsstore mağazaları’nda satışta!

    çocuk gelişimi uzmanları ve pedagogların desteğiyle hazırlanmış olan “cimbo çocuk ürünleri” eğitim seti; cimbo mıknatıslı sorumluluk takvimi, cimbo’nun duyguları yapbozu, cimbo’nun duygu kutusu, cimbo’nun duygu kartları’nın yanı sıra futbol oyunu ve gomis yapbozu ile hem çocukların zihinsel, dil, motor, sosyal, duygusal gelişimlerine ve öz bakım becerilerine katkı sağlamak hem de yavru aslanların kulübümüze olan aidiyetini artırmak isteyen galatasaray; türk ulusuna ve dünyaya da örnek bireylerin yetişmesine önayak olmak istiyor.

    cimbo'nun miknatisli sorumluluk takvimi:? yapılan araştırmalar iyi davranışı ödüllendirmenin cezadan çok daha etkili olduğu yönünde. çocuğa her zaman kural koymak ve seçeneklerini anlatmak önemlidir. bu takvim, çocuğunuzun dişlerini fırçalaması ya da vaktinde yatması gibi yapması gereken davranışları özendirmek, cesaretlendirmek; bilgisayar ile tv’yi sınırlı kullanmak gibi istemediğiniz davranışlarından da vazgeçirmek için doğru kullanıldığında oldukça etkilidir. takvim 36 ay ve üstü için faydalıdır. çocuğunuz istediğiniz davranışı her yaptığında ya da istemediğiniz davranışı her yapmadığında kademeli gülen yüzlerden birini alacak. kademeli gülen yüzlerin amacı istediğiniz davranışın hepsi gerçekleşmediğinde kullanmak içindir. örneğin odasını toplamasını istediniz ama dolaplarını toplamamışsa “çabalıyorsun" gülen yüzünü tercih edebilirsiniz. bir hafta boyunca topladığı gülen yüzler, davranışını değiştirirken, çocuğunuz için iyi bir motivasyon kaynağı olacaktır. bu takvimin yalnızca çocuklara değil anne ve babalara da faydası vardır. çocuğunuzun negatif davranışlarına sürekli odaklanmak yerine pozitif davranışlarına odaklanmak sizin sinirlerinizi eskisi kadar bozmayacaktır.

    cimbo'nun duygulari 12’li puzzle:? mutlu, neşeli, azimli, gururlu, heyecanlı ve cesaretli duygularından oluşan 6 duyguyu gösteren ve öğreten 12 parçalı yapbozla oynarken çocuklar çevresiyle direkt temas halindedir; şekil ve görüntü değiştirmekle uğraşır.

    yapboz parçasını alıp evirip çevirdiklerinde, çıkarıp taktıklarında, nereye koymaları gerektiğini incelediklerinde elleriyle gözleri arasında bir bağ kurmayı öğrenirler. göz, yapbozu görür ve beyin de yapbozun nasıl görünmesi gerektiğini ve hangi parçanın nereye yerleşmesi gerektiğini gözünün önüne getirir. sonra göz, el ve beyin birlikte çalışarak doğru parçayı bulup yerine yerleştirir. bu yapbozun; el-göz koordinasyonu dışında ince ve kaba motor becerileri, problem çözme becerisi, şekil tanıma ve hafızaya da faydası vardır. bu yapbozlarla hem duygusal hem bilişsel gelişime katkı sağlıyoruz.

    cimbo'nun duygu kutusu:? 10 ağız ve 10 göz mıknatısından oluşur. uygun olan ağız ve göz yerleştiğinde cimbo'nun bir duygusu ortaya çıkar. sosyal, duygusal, dil ve motor gelişimi için önemlidir. çocuklar bu oyunla duyguları tanımlamayı ve ifade etmeyi öğrenir. özellikle okul öncesi çocuklar için oldukça uygundur.

    cimbo’nun duygu kartlari:? 2 ve üzeri yaş grubunda duyguları tanıtmak, konuşmak, duygu dağarcıklarını artırmak ve herhangi bir sebeple duygusal sorunlar yaşayıp duygularını ifade edemeyen çocuklarda kullanmak için uygundur. 40 tane duyguyu içerir. duygusal gelişimi destekler.

    cimbo’nun futbol oyunu:? takım oyununu, arkadaşlığı, sportmenliği, bireysel gelişimi desteklerken duygusal gelişimi, sabrı, kurallara uymayı, kazanma- kaybetmeyi öğrenme becerilerini de geliştirir.

    cimbo ve gomis 100’lük puzzle:? yapbozlar, ince motor becerileri, el göz koordinasyonunu, şekil-zemin algısını geliştirdiği gibi dikkati ve akıl yürütme becerilerini de geliştirir.

    --- alıntı ---

    güzel bir işe benziyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın