resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4637
    neden genç olduğu için sabretmemiz gerektiğini anlamadığım adam.

    yani leipzig gibi yetenekli bebetolardan bir proje takımı kurduk da benim mi haberim yok? bu adam bizim oyuncu grubunu yönetecek tecrübede değil ve oyuncular da yavaştan başkaldırma belirtileri gösteriyor. o zaman 19-20'lik gençlerden bir takım kurup 2 yıl isterdin, taraftar da sana o süreyi verirdi. ama sen 40 milyon euro'luk kadro kurup başına tudor'u geçirirsen sabır mabır bekleyemezsin. başarı ve sonuç odaklı olmak zorundasın. şu ülkedeki tek enayi kulüp biziz zaten. nerede kobaylık iş var önce biz atlıyoruz hesabını kitabını yapmadan.

    ya arkadaş bu adam büyük maça kendini hazırlayamıyor ki topçuyu hazırlasın. işte fener maçı, trabzon maçı, başakşehir maçı hatta. kendisindeki gerginlik takıma da yansıyor. geldiğinden beri kaç tane büyük maça ve derbiye çıktın hala aynı. ben neden sabredeceğim bu adama?

    illa bir yıl kalması mı lazım? bu adam 10 aydır galatasaray'ın hocası yahu. hangi teknik direktöre bu kadar sabredildi? geçen sene sneijder, bruma ve podolski'yi yönetemedi. başkan yine arkasında durup eline yepyeni kadro verdi ve şimdi de bu kadroyu yönetemediğini açıkça görüyoruz. gomis ile yaşadığı gerilimler, yine gomis'in bu dizilişle sadece 2 gün çalışabildik demesi. keza belhanda'nın fransa'da yaptığı açıklamalar...

    futbolcular ve tudor arasında seçim yapmak gerekiyorsa ben futbolculardan yanayım. çünkü bu adamlar öncekiler gibi hoca gitsin de yan gelip yatak tayfası değil. tam tersine takımın potansiyelinin ortaya çıkmasını isteyen çocuklar ve hepsi de karakterli oyuncular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın