resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4633
    kesinlikle bir dakika dahi takımda kalmaması gerekendir. çünkü hamza, terim, riekerink'in sezon ortasında gönderilmesi ile takımımız acayip bir ivme yakalayarak daha da iyiye gitmiştir. tarihimize açıp bakarsanız bu tarz sezon ortası teknik direktör değişikliklerinin hep bize pozitif katkısının olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. zaten aldığımız 20 şampiyonluğun yarısından çoğunun böyle geldiği hepimizin malumu. taş çatlasa 3-5 şampiyonluk istikrarlı bir şekilde çalıştığımız hocalarla gelmiştir.

    bu konuya ilişkin olarak albert einstein'ın çok güzel bir lafı var. demiş ki; delilik, aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemek. çok güzel demiş değil mi? biz sürekli sezon ortası teknik direktör değiştirip değiştirip şampiyon olan bir kulüp olduğumuz için tabi bizde bu delilik olarak değil üstün futbol bilgisi olarak tezahür ediyor olsa gerek. başka bir açıklaması olamaz.

    işbu entryi geçmişinden ders almayan galatasaray taraftarına ithafen ağır ironi içerir şekilde yazılmaya çalışılmıştır. deli dolu arkadaşlarımı sağ altta yer alan ofsayt butonuna davet ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın