resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4631
    hakkında yapılan zorlama güzellemeleri gördükçe dehşete kapıldığım gereksiz.

    o kişiler siz bilmiyorsunuz, sözlüğe yazmayın, piyasası bu dedikleri ndiaye'nin hesabını bile vermeden muslera'ya sardı. dursun denen ne idüğü belirsizli bir kez eleştirmemiş adam muslera algısı oluşturuyor. hırvat için 12 hafta lider diye zorlama güzellemeleri yaparken ligin o maça kadar ki en başarılı kalecisini boklamaktan çekinmiyor. bunu sırf tudor'u savunmak adına yapıyorlar bir de. ne tudormuş arkadaş diyesim geliyor.

    bir de şu lider takım mevzuu var. sezonu en erken açan takım olmanın verdiği avantajla yaratılan 8 puanlık fark tam da hocalık meziyetlerini göstermesi gereken haftalarda eridi gitti. bu tartışılması gereken birinci konuyken bakın adam hala lider diye savunmak iyi niyetli bir davranış değildir. geriden gelerek alınmış bir liderlik yok. aksine rakipler geriden gelerek havaya girdi bunu siz de biliyorsunuz. ayrıca son iki gündür bundan başka savunma argümanı üretemeyerek sürekli olarak averaj liderliğine vurgu yapılması da tudorcuların ne kadar kırılgan bir durumda olduklarını kanıtlıyor. hafta sonu o liderlik de giderse bakalım nasil savunacaksınız. ama siz bir yolunu bulur savunursunuz. belki de kadro zaten çöptü falan demeye başlarsınız. hiç sasirmam yani. çünkü 5-1'lik maçın soğumasını bekleyen ve en ufak bir taktiksel, sistemsel övgü yapamayıp tamamen hamaset üzerinden muslera'ya, maicon'a bok atarak kıymetli hocanızı koruyan adamlarsınız.

    diğer bir grup ise daha doğrudan, daha direkt görüşünü belli etmekte. başarı da tudor ile, başarısızlık da diyen bu arkadaşlara göre sırf sezon ortası teknik direktör değiştirmemek için hocanın kalması gerekiyormuş. iğrenç, modası geçmiş, vıcık vıcık bir romantizm uğruna kimse galatasaray'ı başarısızlığa alıştıramaz. beşiktaş'ın tinercileri bile bu yolu bırakıp başarı isterken hiç kimse galatasaray taraftarını başarı odaklı olmakla suçlayamaz. size galatsaray'ı türkiye'nın liverpool'u, arsenal'i yaptırmayacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın