resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4626
    sene sonuna kadar kalması gereken isim. basın mensupları, goygoycu sosyal medya kullanıcılarının gazına geliyor, onlara hoş görünmek ve yerli hocalarla olan ilişkilerini kuvvetlendirmek adına garip garip haberler yapıyorlar. tudor ile belki şampiyon olamayacağız ancak tudor yollanırsa yerine gelecek isimle* şampiyon olma gibi bir ihtimalimiz yok. yönetim ne olursa olsun tudor'un arkasında olmalı.

    devre arasına kadar 5 tane lig maçımız var. beşiktaş deplasmanı zaten zor ve tudor ile o maçtan puan alacağımızı düşünmüyorum. ancak geri kalan 4 maçı kazandığımızda 12 puan yapar ve o 12 puan bizi fener ve beşiktaş'ın önünde devre arasına atar ve bence başakşehir'den de gelecek puan kayıpları ile biz ilk yarıyı lider bitiririz. zaten 12 haftada liderliği vermedik kimseye de.

    devre arasında ise bütün riskler alınarak galatasaray'ın sol hattı kalkındırılmalı. 2. yarı büyük maç oynama fobimize rağmen kadıköy deplasmanı dışında önemli maçların hepsi bizim stadımızda oynanacak. o stattaki sinerji bize galibiyetler aldıracaktır. tudor ancak ve ancak devre arasına kadar oynanacak süreçte saçma sapan puan kayıpları yaparsa yollanmalı. kalitesi bizden düşük takımlarla maç yaparken takılmamalıyız. gerisi bir şekilde gelecektir.

    son olarak bir özet yapalım, tudor gönderilirse sezona elvedayı şimdiden deriz. bunu tudor iyi hoca olduğundan demiyorum, değişikliklerden sıkıldığım ve sonuç vermediğini tecrübe ettiğimizden söylüyorum. bu yönetim son mermisini sene başında kullandı ve yeni bir hamle yapmamalılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın