resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4603
    ne kadar doğrudur bilemem ama levent tüzemen'in dediğine göre bu takımı kendisi kurmamıştır, latovlevici hariç hiçbir futbolcunun transferinde dahli yoktur, takımı tamamen yönetim kurmuştur..

    ayrıca kendisi amiyane tabir ile teknik direktör falan değildir, bunu görmek için geçen sezon 4-0 kaybedilen başakşehir karşılaşmasının ilk 11'ine bakmak yeterli, orta sahası en iyi takımlardan biri olan başakşehir karşısına orta sahada 3 kanat oyuncusuyla çıkıyorsun (bruma, rodrigez, yasin), kadroyu gördüğümüz anda bu maç 5 olur dedik, 57. dk.'da maç 3-0 oldu goller adebayor, 67. dk'da lütfedip podolski ve sneijder oyuna giriyor ama ne çare maç 4-0..

    geçen haftada maçı beraber seyrettiğimiz grup eksiklere bakarak en az 4 atarız derken, kadroyu görünce 5'lik olmazsak iyidir dedik öyle de oldu, geçen sezonun fotokopisi oyunu okuma yok, rakip analizi yok, ani tepki verip oyuna müdahale yok, bursa maçında ki ikili değişikliği de kimse öne sürmesin en yapılmayacak değişiklikti, maç kazanıldı diye büyük işmiş gibi sunuldu..

    sezon başından beri futboldan biraz anlayan taraflı tarafsız herkes aynı şeyi söylüyor, tudor ile zor maçları galatasaray kazanamaz öylede oldu, görünen köy kılavuz istemez, tudor bu hafta gönderilmedi ama bu kafayla devam ederlrse bjk maçından sonra kaçınılmaz son gelir gibi, iş işten geçmiş olacak..
App Store'dan indirin Google Play'den alın