• 408
    tudor'un yanlış tercihleri, ilk iki goldeki hakem hataları ve şanssızlık nedeniyle farklı kaybettiğimiz maç.

    tudor ezber bozmayı seven bir adam. bu sayede tolga'dan sol açık yaratarak 6 gollük verim aldı. fakat ezber bozma hevesi yüzünden başakşehir'den fark yedi. iki statik forvetle kafasında bir plan vardı belli ki -ki yanlış tercihler yapılabilir-, ama olmadı ve fark yiyene kadar da maçı izledi, maç sonu açıklamalarında da saçmalamış. tudor'a bu maç özelinde büyük bir eksi yazılır. fakat gönderilmesi için hala erken. gelecek hoca belli değil ve takım hala lider, hoca değiştirmek işleri tamamen bozabilir.

    22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçı'ndan sonra belki bu maçta da hakem maçın sonucuna etki etti. ilk golde olmayan bir faulü verdi, ikinci golde olan faulü vermedi ve 2-0 geriye düştük. skor 5-1 olunca bunları konuşmak komik geliyor ama duran toplar çok önemli ve o faul maça sebep olmuş olabilir.

    şanssızlık konusunu bir bahane olarak değilse bile bir etken olarak değerlendirebiliriz. her şeye rağmen farkı bire indirmişken ve maçın döneceğine inanmışken yediğimiz şanssız bir gol maçı belki de bu noktaya getirdi.

    bu maçı yok sayıp, takıma desteğe devam etmemiz gerekiyor. tudor konusunu da en azından beşiktaş maçı sonrasına erteleyelim. dağılmayalım. lideriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın