• 221
    şaka maka her hafta doğruyorlar. sorunlarımızı halletsek bile her hafta aleyhine bu kadar hata yapılan bir takımın şampiyon olması imkansız. aslında imkansız değil de çok zor demek lazım ama sahada şampiyon ruhlu bir takım, vuruldukça daha çok güçlenen bir takım yok ne yazık ki. yönetim desen bir basın toplantısı bile düzenleyemediler. hatta yazılı bir basın açıklamaları dahi yok. aynısı rakiplerimize yapılsaydı aziz videolu basın toplantısı yapardı. fiko da değil federasyon cumhurbaşkanı'nın karşısına dikilirdi.

    özellikle türkiye'de futbol saha içinde ve saha dışında oynanan bir oyun. saha dışı denince ille de şike algılamayın. mesela dışarıdan bir lobin olacak, yönetimin sürekli ağlamayı bilecek, teknik direktörün "bunlar hep bize karşı" ters psikolojisiyle oyuncusunu hırslandıracak. futbolcuların sahada hakemi etki altına alacak. bunların hiçbiri mevcut galatasaray'da yok. nasıl hakemler galatasaray'ı doğramasın!

    şu videoya bir bakın: https://www.youtube.com/watch?v=3de7_wD8UWQ

    bakın o anda cüneyt'te göt korkusu olmasa o golü verirdi. süper final son maçı. her şey fener'in lehine. her şey önceden ayarlanmış ama cüneyt o anda gerek aysal'dan, gerek terim'den, gerek melo'dan it gibi korkuyor. o golü veremiyor. bakın cüneyt'ten bahsediyoruz ama veremiyor. sneijder de mesela bu yönden çok etkiliydi. adam her pozisyona itiraz ediyordu. ben de 11 tane sürekli itiraz eden, çirkef adamlardan istemiyorum. ama 1-2 tane muhakkak olacak. şu takımda sneijder, melo gibi manyak ruhlu bir adam yok. haliyle derbi galibiyeti de yok, psikolojik üstünlük de yok. hakem hatası ve eyyamı ise bolca var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın