resim
Serkan Çınar
Görev:Eski Hakem
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 85
    hazır yabancı sınırının daraltılması gündemdeyken diğer takımlar almadan kapmamız gereken box to box orta saha oyuncusu. türk olmasının avantajını geçtim, 41 yaşında olmasına rağmen her maç ''10'' kilometrenin üstünde koşabilecek derecede kondisyonu var. bir bakıyorsun kendi ceza sahasında bir bakıyorsun rakip ceza sahasında. arada verdiği şık paslar ve yaptığı verkaçlar da cabası.

    oyun tarzı olarak inceleyecek olursak da doğal olarak sahanın orta alanını daha sık kullanan ama kanat aksiyonları da yaratabilen, ''sıkışan maçlarda, bir anda yaptığı hareketlerle oyunun rengini değiştirebilen'' yani deyim yerindeyse hızır gibi bir oyuncu. şahsen ben quaresma gibi bencil bir futbolcu yerine kendisini tercih ederdim, hem oyunun seyrini değiştirmede onun kadar yetenekli, hem de takımdaşlık bilincine takım bilincine sahip bir oyuncu. daha dengeli olduğunu ve hemen her maç aynı yüksek performansı gösterdiğini de söylemeden geçmemek lazım.

    https://i.hizliresim.com/ZOpOpG.png : frikikleri de iyidir.
    https://youtu.be/cJ2y7DntvcE?t=52s : yay civarında da ekstra tehlikelidir.

    bonservisi için temiz bir 2 milyon avro + ryan donk+ yasin öztekin'e bu işi bitiririz. sonrasında da bu kaliteli görev adamını kadromuza katar, yüksek performansını izleyip izleyip keyfimize bakarız. yabancı sınırı gelsin diye ağlaşanlara da ders olur ligin en formda yerli oyuncularından birini transfer etmemiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın