• 1429
    bazı şark kurnazları tarafından "galatasaray zamanında 4 yabancıyla uefa'yı almıştı" denilerek yabancıya sınırlama getirilmek istenmektedir. peki neden tam tersinden bakmıyoruz. modern futbol ve düzenli uluslararası turnuvalar 1960'tan beri var. neden bir tek uefa kupası başarısı var? daha fazlası neden yok? 57 sene geçmiş ve koskoca türkiye'nin sadece tek kupası var. * ve o başarıdan sonra 17 sene geçmiş, yani yine o başarısızlık hali devam ediyor.

    iddia ediyorum ki; türkler kadar futbola zaman veren, para harcayan, itibar veren buna rağmen de başarısız olan başka bir ülke yoktur. bakın iki numara da rusya'dır ama onların başka sporları da var. ama buna rağmen daha 1.5 sene önce getirilen 14 yabancılı sistem sorgulanıyor da, koskoca 60 yılın sistemi-sistemsizliği sorgulanmıyor. bu ne aymazlık, bu ne cahillik böyle!

    bu ülkeyi şu an çok ağır cahiller ve yobazlar yönetiyor. orta çağ mirası fikirlerle, 21. yüzyılda vahşi bir güç mücadelesi yapıyorlar. haliyle hep başarısız oluyorlar, yalnızlaşıyorlar sonra da paranoyaklaşıyorlar. bu ülkenin kafadan çok büyük problemleri var. çağı okuyamama problemleri var. haliyle futbolda da geri kalıyoruz, daha da geri kalacağız. şahsen ben bir daha katı yabancı sınırlaması görürsem "alın başınıza çalın futbolunuzu" diyip kendimi futboldan emekli edeceğim. yeter artık ulan, bıktım vallahi!
App Store'dan indirin Google Play'den alın