resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1606
    bir sneijder fanı olarak söylüyorum, kendisine hain diyenler akılsızdır. kendisini sneijder ile hiç kıyaslamadım zira sneijder'in sol ayak basparmağı olamaz bir 10 numara olarak, geçen sene yerin dibine sokulan sneijder avrupanın en fazla asist yapan oyuncularından biriydi. maçın sıkıştığı anda göz ucuyla sino'ya bakıp "ulan acaba uzaktan bi tane dıpar mı?" diyebileceğin bir adam sino. belhanda yıldız futbolcu değil, takım oyuncusu. belhanda'dan beklenti de bu düzeyde olmalı. sonra böyle "hain" gibi saçma sapan argümanlarla saldırırsın çocuğa.

    adam her maç bişeyler deniyor, koşuyor, hücumda da defansta da sürekli takım oyununa destek vermeye çalışıyor. ne kadar yapabiliyor ne kadar yapamıyor başka soru ancak adam senin hayalindeki on numara olamıyor diye saçma sapan argümanlarla adama saldıramazsın.

    ilk sarı kartı çabasının karşılığını alamamasının siniri zaten. ikinci sarı kart ise tamamen cüneyt çakır uydurması. o hızda koşarken bacağına temas olursa düşersin ya da tökezlersin. gerçek bir temas varken ki kameni belhanda'ya doğru koşuyor, sen niyet okuyamazsın. belhanda'nın niyeti o olsa bile. pozisyon penaltı değil zaten.

    son olarak burada belhanda saldıranlardan bazıları, o pozisyonda belhanda burak yılmaz penaltısı almaya çalışsa ve penaltıyı da alsa ve maçı kazansak yine aynı şekilde saldırırlar mıydı merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın