• 468
    iyi oynamadık. evimizde oynadığımız maçların tamamını kazanmamız gerek. elimizdeki en güçlü silahı kullanamadık. tek derdi bizi yenmek olan rakibimize kabus olmadık. eleştirilecek çok şey var. eleştiri olunca aman susun aman yangın yerine çevirmeyin vs. deniliyor. tek derdi galatasaray olan insanlar takım eleştirmeyecek de ne yapacak. sahadaki oyundan memnun musunuz? ya da girdiği pozisyonda gol dışında penaltı almak için uğraşan ve atılıp takımı 10 kişi bırakan futbolcuya ne demeli?

    hocayı eleştirmeyin? neden bu hoca iyi ise iyi kötüyse kötü bu herkes için böyledir. takım olarak deplasmanda oynuyor gibi bir hava oluştu. taraftar suçlu oyuncu suçlu hoca suçlu. eleştiri olacak olmalıda. çünkü daha iyisi olmak zorundayız.

    hakem mevzusuna gelince görünen köy kılavuz istemez. bütün hafta buna oynadı rakip. sahada hakemide rakide yenecek oyun yoktu.

    bu maçtan gerekli dersi çıkarmak zorundayız. taraftar olarak kendi sahamızda rakibe hakeme kabus olamıyorsak daha çok söyleniriz. sahadaki oyuncuda ve teknik ekipte üzerine düşeni yapmalı. rakip kim olursa olsun sahanda ezeceksin. bunun için oynayacaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın