• 16
    pire için yorgan yakmaya gerek yok, derbi öngörülerim maç başladığı andan itibaren değiştiği için, bu puan farkını 30. dakikadan sonra falan hissettim. ama henüz ortalığı velveleye verecek bir durum söz konusu değil.

    fenerbahçe ile puan farkı hala 8, beşiktaş yenerse onlarla da 6 oluyor. bu maçın deplasmanda olması bence daha iyi oldu. fenerbahçe maçından sonra futbolcular - hatta şimdi bile başlamış olabilir - ağır bir baskıdan kurtulmaya çalışacaklar. bu maçta baskı trabzon üzerinde olacak. onlar için durum gerçekten kötü. ama bizim için değil. yalnızca tadımız kaçtı. ama bu maç kazanılırsa geçtiğimiz hafta nerde kaldıysak oraya dönmüş oluruz.

    bu deplasmanı kazanmak kritik. sonuçta fenerbahçe ve beşiktaş deplasmanlarından puan almış takım trabzon. ve bu maçı kazanırsak, ikinci devre beşiktaş ve fener de bu deplasmana gidecek, unutulmasın.

    belhanda'nın çok şükür olmayacağı maçtır. hain herif. bu adamın yerine selçuk oynayacak, eğer konya * maçında kaldığı yerden devam ederse, inanılmaz olur. hem selçuk'u kazanmış oluruz, hem de onun yapabileceği ekstra şeyler ile hiç beklemediğimiz katkıyı alabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın