• 151
    http://l7.alamy.com/...gust-2000-je0k8c.jpg

    5 gün kalan maç :(

    şaka şaka şuraya alalım sizi, http://s2.dmcdn.net/aNIJ8/1280x720-2MJ.jpg

    totem gereği pek buraya yazmak istemiyordum aslında ama baktım ki taraftarlarımız arasında son 2 yılın etkisiyle biraz tedirginlik oluşmuş bu maça dair, kendimi yazmak zorunda hissettim. malum galatasaray sinerjisi son sürat artıyor, artmalı da...

    galatasaray şampiyonluğa oynuyorsa asy'de fenerbahçe'yi yener arkadaşlar rahat olun, 8 puan öndeyiz ve bu maçı kaybederse yarıştan kopacak olan biz değiliz. stresli, gergin ve korkulu olacak olan suyun karşı tarafı.

    ne süper final'deki gibi telafisi zor bir maç, ne final maçı * ne de geride olan biziz.

    sene başından beri 4 iç saha maçında da rakipleri oyun olarak ezdik. (u: karabük'e karşı 56 kez rakip ceza sahasını girdik ama skor ve gidişat başkaydı biliyorsunuz ama çok dominant olduğumuz bir maçtı.)

    bu maçta da 52 bin aslan orada olacak. inanılmaz bir coşku ve kenetlenme olacak. kadıköy'de kendi seyircisi önünde derbiye çıkan ve bunun güveniyle oynayan fenerbahçeli futbolculardan valbuena, soldado, jansen, guliano, neto, isla, dirar, kameni gibi isimler ilk kez deplasmanda böyle bir atmosfer yaşayacak ki akıllarını alacağımızdan eminim. o bacaklar titreyecektir.

    bu maçı kafamda oynuyorum ve her defasında ilk 20 dakikada fener'i ablukaya alıyorum, dalga dalga yükleniyorum. golü de buluyorum. bulmasam bile fener'in ne bursa ne de karabük gibi kondisyonu olmadığını biliyorum. 70. dakikadan sonra ayakta kalacak halleri olmadığını biliyorum. kendi evlerinde bile malatya gibi takıma son 30 dakika oynama şansı veren takım, asy'den çıkamaz. inşallah bir futbol mucizesi(2000, 2012 süper final) olmazsa bu maçta evire çevire yeneceğiz.

    hatta şu kadar söyleyeyim, yıllar önce kupada 5-1 yendiğimiz maçtakine benzer bir durumda ve yerde maçı izleyeceğimin haberini aldım az önce ama detay vermiyorum totem bozulmaması için, bu maçta son yılların en flaş skoru gelebilir.

    yeter ki siz de buna inanın ve takımı buna inandırın.

    hedef 21!

    siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor ayağa kalk!
App Store'dan indirin Google Play'den alın