• 241
    amacım gerilim yaratmak değil ama bu maçta kulübede fatih terim olsaydı belhanda top ezmeye başladığı zaman tatava yapmadan oyundan çıkarırdı. duruma göre selçuk'u veya denayer'i ortasahaya alıp ndiaye'yi forvet arkasına çekerdi. şenol olsaydı 70'ten sonra gomis'i çıkarıp eren'i oyuna sokardı. ikisi de hücum hattındaki bu ciddiyetsizliğe müsaade etmezdi.

    şahsen "pozisyona giriyoruz ama oyuncular atamıyorlar işte, hoca ne yapsın kulübede adam mı var" bahanesini kabul etmiyorum. bu takıma bu yaz 40 milyon euro bonservis harcaması yapıldı. evet, hala kadro derinliğimiz yeterli değil ama tudor'un eli kolu bağlı da değil. örneğin yarın rodrigues sakatlanırsa kimi oynatacağının planını çoktan yapmış olması, alternatifini belirlemesi, belirleyemiyorsa "transfer istiyorum" demesi gerekirdi. bu durumda 40 milyon harcamışken 2 milyon daha harcar jimmy durmaz'ı da alırdık. yok yasin'le sinan'a mı güvendin, o zaman ikisinden birini seçip oynatacaksın.

    antalyaspor beraberliği için ağzımı açmadım çünkü zor deplasmandı, milli takım dönüşüydü, puan kaybı makuldü. ha keza ölümüne kapanan bursa'ya karşı da gol bulamayabilirdik. futbol bu. ama iç sahada ligin dibindeki karabükspor'a 2-0'dan maç ve-re-mez-sin. skor 2-1 olup hücum hattı saçmalamaya başladığı anda müdahale etmek zorundasın. rakip takım en az beş altı defa eksik yakalanmışken, bu kadar elverişli pozisyonlara rağmen gol atılamıyorsa, önceki maçlarda hiç olmayan biçimde saçma sapan top kayıpları yapılıyorsa bunun adı şanssızlık değil ciddiyetsizliktir.

    linnes'i latovlevici'nin önüne çekersin, ndiaye'yi forvet arkasına çekersin, maça cünüp çıkan gomis'i oyundan alır eren'i sokarsın ama mutlaka takıma "uyumayın gol atın" mesajını verirsin. sen kenarda uyursan takım da sahada uyur. buna müsaade edemezsin.

    bunları yazarak tadınızı kaçırıyorum çünkü uzatma dakikalarında maicon'un şutu gol olmayabilirdi. allah korusun bu maçta puan kaybedebilirdik, bütün moraller alt üst olabilirdi. artık daha ciddi, daha konsantre olmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın