• 65
    ligin en iyi kadrosuna sahibiz. eksiklerimiz var. rakip yarı alana kolay gidip yerleşiyoruz. ama kolay gol pozisyonuna giremiyoruz. az şut çekiyoruz bu bir. ikincisi ilk yarı özellikle ilk 30 dk muhteşem pres yapıyoruz ve bunu 90 dk'ya yayamayınca antalya'daki gibi kazanamıyoruz yada kasımpaşa'daki gibi 2 golde kalıyoruz. bu iki eksiğimizin yanında ne zaman geriye yaslansak rakipler etkili oluyor. gol pozisyonu buluyor.

    daha yeni bir takımız. taşların tam oturması için zaman şart. rakiplerin puan kaybettiği haftada kazanmak çok güzel olur. ama puan kaybedersek takımı acımasızca gömmek de doğru olmaz. ama tabi ki eleştiri yapmak da önemli. iyi oynayanlar da olabilir, kötü oynayanlar da... zemin iyi olsun. iyi mücadele, güzel oyun ve net bir skor ile alalım bu maçı.

    bizim gibi 1,5-2 aylık yeni bir takımla oynayacağız. bursa son maçında 9 yabancı ile oynadı. le guen kendisi gibi fransızca bilen afrikalıları doldurdu takıma. hiç öyle yerli çöplerle uğraşmıyor. muhtemelen ne mal olduklarını anladı ve dilini bildiği yetenekli afrikalılarla yolunu çizdi. çok güzel bir maç olacak. iyi takımız. rakip de iyi. ne durumda olduğumuzu görmek adına güzel bir fırsat.

    işte ama selçuk! hani kesin oynamayacak diyemiyoruz ve bu da bünyemize büyük bir sıkıntı olarak oturuyor. hele hele son 20 dakika falan girerse, kazanamadığımızı antalya'dan biliyoruz. serdar yerine denayer, tolga yerine feghouli ile başlamak da rahat bir maç yaşamamız için önemli. hani bizde 9, bursa'da 9 iş ahlakına sahip, karakterli yabancı futbolculardan kurulu iki takım olunca çok iyi bir maç izleyeceğimize eminim.

    #yabancısınırınahayır
    #yabancısınırıfaşistliktir
App Store'dan indirin Google Play'den alın