• 35
    (bkz: #2248107). cumhurbaşkanının düşündüklerini aktarmasıyla beraber haberler hortlamaya başladı. https://twitter.com/...s/909314866212737034

    biliyoruz ki ağzından çıkan sözler "o halin" de etkisiyle emir kıvamında. teog sınavının olup olmamasından, türk furbolunun şekillenmesine kadar her konuda "fikri" olan cumhurbaşkanının her söylediğini yapmak zorunda değiliz. bu ülke "o adamın" ülkesi değil, hepimizin ülkesi. bizim yerimize düşünmesi, bizim yerimize karar vermesi daha yeni "kandırılmış" bir adam için fazlasıyla cüretkar. rıdvan dilmen de dahil hepimiz biliyoruz ki yabancı sınırı gibi siyasi olmayan bir konuda bile rahatça dilediğimizi söyleyemeyez vaziyet-i ahval içerisindeyiz. (bkz: #2249012).

    bizler türk düşmanı değiliz. kendi öz evlatlarımızın ülke sporuna en önemli katkıyı yapmasını canı gönülden isteriz. altınordu gibi bir takımı göklere çıkarmamız ve takdir etmemiz bu sebeptendir. gencecik bir türk bizi ispanya'da, avrupa'da temsil ederken; onunla gurur duymayı, elimiz avucumuz patlayana dek alkışlamayı düstur edinmiş türkiye'nin sesiyiz. (bkz: enes ünal). alt yapılarımızdan çıkan türk evlatlarına elmas bulmuş gibi sevinen güzel insanlarız biz.

    güzel futbol izlemek istiyoruz. güzel evlatlarımız olsun istiyoruz. rekabet ortamında yoğrulmuş, çalışkan, zeki, ahlaklı sporcular istiyoruz. menajerlerin elinde oyuncak olmuş, azıcık yeteneği var diye adamcılık oynayan, siyasetin içine batmış, tek derdi yiyip-içip-sevişip-yatmak olan sözde sporcular istemediğimiz için; yabancı sınırına hayır! diyoruz.

    bizler türkiye'yi, türk sporunu sizlerden fazla düşünüyoruz. bizim bu işten maddi-manevi laylaylay beklentilerimiz yok. güzel futbol, temiz oyuncular, rekabetçi ortam, zevkli bir lig izlemek istiyoruz. bizim derdimiz 30 yaşında futbolu bırakmak zorunda kalanlarla değil, o sporcuları hak ettiği rekabet ortamına sokup; daha da kaliteli futbolculara evirmek istiyoruz.

    spor müsabakalarında istiklal marşı okuyacak sporcu değil, sportif başarı bekliyoruz. kimsenin milli duyguları sömürülmesin istiyoruz. evrensel değerlere sahip, karakterli sporcular görmek istiyoruz.

    bizler artık üçüncü dünya ülkesi vatandaşı olmak istemiyoruz! yasaklar, sınırlar istemiyoruz. hiçbir sınırımız olmadan, limitleri zorlamak istiyoruz!

    kandırılmayacağız!!!!!!!!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın